PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

I dalje na snazi e-Propusnice za putovanje na otok i s otoka. Ministar Davor Božinović: “Sustav e-Propusnica dodatno ćemo procjenjivati u tjednu koji je pred nama”

— Sustav e-Propusnica dodatno ćemo procjenjivati u tjednu koji je pred nama, poručio je danas, 4. svibnja, načelnik Nacionalnoga stožera civilne zaštite ministar unutarnjih poslova dr. Davor Božinović na redovitoj konferenciji za novinare, upitan o ukidanju e-Propusnica za otočane.

Stigli prijedlozi za ukidanje e-Propusnica
— Neke županije su omogućile da se otoci u njihovu sastavu tretiraju s ostatkom županija, neki su tražili da ih se izdvoji. Nakon toga su neke županije tražile da se sve otvori, pojasnio je ministar Božinović, potvrdivši tako da je Nacionalni stožer zaprimio molbe, odnosno prijedloge za ukidanjem e-Propusnica.

Lokalni stožeri tražili da se od 4. svibnja ukinu e-Propusnice
Lokalni stožeri civilne zaštite na Braču poslali su 30. travnja županijskom Stožeru civilne zaštite suglasnost da se od 4. svibnja ukinu e-Propusnice i suglasnosti za putovanja na otok i s otoka. Ministar Božinović naglasio je danas da će se taj sustav s obzirom na epidemiološku situaciju također rješavati. — Sustav će doživjeti promjenu u smislu liberalizacije, odgovorio je novinarima dr. Božinović.

Dodatni polazak iz Splita i Supetra
Treba dodati da se od utorka, 5. svibnja, uvodi dodatni polazak iz Splita za Supetar u 16.30 sati te polazak iz Supetra prema Splitu u 6.30 sati. — Jutarnji polasci iz Splita u 6.15 sati te iz Supetra za Split u 6.30 sati neće ploviti nedjeljom i blagdanom, izvijestila je Jelena Ivulić, voditeljica splitske agencije državnoga brodara “Jadrolinije”.

— Sustav e-Propusnica dodatno ćemo procjenjivati u tjednu koji je pred nama, poručio je danas, 4. svibnja, načelnik Nacionalnoga stožera civilne zaštite ministar unutarnjih poslova dr. Davor Božinović na redovitoj konferenciji za novinare, upitan o ukidanju e-Propusnica za otočane (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...