Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Iz “Jadrolinije” najavili još jedno dodatno isplovljavanje iz Splita za Supetar; do sada dva izvanredna polaska

Prvi kolovoški vikend protječe u znaku gužvi i pojačanoga prometa u trajektnim pristaništima. Već od jutros “Jadrolinija” je uz redovite linije iz Splita prema Supetru uvela i dva dodatna isplovljavanja, a sve kako bi se izgjegle gužve u splitskoj i supetarskoj trajektnoj luci.

Dodatni polazak u 13.30 sati
Jelena Ivulić, voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu, potvrdila je za BRAČ danas kako su iz Splita za Supetar do sada uspostavljene dvije dodatne linije; prva s polaskom u 9.45 sati i druga u 11.30 sati. — Uz dvije izvanredne linije imat ćemo i treću izvanrednu liniju za Supetar u 13.30 sati, najavila je Ivulić za BRAČ danas.

Ovoga vikenda očekuje se “jači” promet putnika i vozila
Protekloga vikenda, od 24. do 26. srpnja, “Jadrolinija” je na trajektnoj liniji Split – Supetar – Split prevezla 26.700 putnika i oko 6.700 vozila. Za ovaj su vikend najave još i bolje te se očekuje “jači” promet putnika i vozila. U Supetru za sada promet protječe bez značajnijih poteškoća te se ne stvaraju posebne gužve. Tek u nekoliko navrata zabilježena je kolona vozila do glavnoga rotora na ulasku u Supetar.

Jelena Ivulić, voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu, potvrdila je za BRAČ danas kako su iz Splita za Supetar do sada uspostavljene dvije dodatne linije; prva s polaskom u 9.45 sati i druga u 11.30 sati. — Uz dvije izvanredne linije imat ćemo i treću izvanrednu liniju za Supetar u 13.30 sati, najavila je za BRAČ danas Ivulić (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...