PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Normaliziran trajektni promet između Splita i Supetra, u 15.30 sati isplovit će i “Pelješčanka” iz Sumartina za Makarsku; i dalje u prekidu katamaranske linije

Nakon dana blokade u pomorskom prometu, uzrokovane olujnim, a povremeno i orkanskim jugom koje je zahvatilo Jadran, danas, 13. studenoga, uglavnom su normalizirane trajektne linije i pomorski promet. Prvi trajekt iz Splita za Supetar, i to “Hrvat”, isplovio je jutros u 9.00 sati, a iz Supetra prema Splitu oko 10.45 sati, te se od tada pomorski promet na liniji Split – Supetar i u povratku odvija uredno.

“Pelješčanka” će prema Makarskoj isploviti u 15.30 sati
U 15.30 sati bit će uspostavljena i trajektna veza između Sumartina i Makarske, kada će prema kopnu isploviti “Pelješčanka”.

Jučer je zadnji trajekt za Supetar isplovio u 12.45 sati
Zadnji trajekt za Supetar jučer je isplovio u 12.45 sati, s povratkom iz Supetra u 14.30 sati, te je od tada bilo onemogućeno putovanje na otok i s otoka prema kopnu. Trajektne veze između Sumartina i Makarske još ranije su bile prekinute zbog olujnoga juga.

trajektna veza između Sumartina i Makarske bit će uspostavljena danas, 13. studenoga, u 15.30 sati, kada će s otoka prema kopnu isploviti “Pelješčanka” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...