Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Izvanredne linije iz Splita prema Supetru, Valun i Marjan isplovili zbog povećega broja vozila u splitskoj trajektnoj luci

Prvi ljetni vikend donio je male gužve u prometu; istina ne toliko u povratku s otoka prema kopnu koliko s kopna prema otoku. Državni brodar “Jadrolinija” uveo je danas, 22. lipnja, jednu izvanrednu liniju iz Splita prema Supetru. Oko 13.30 sati iz splitske trajekte luke isplovio je trajekt “Valun” prema Supetru, izvijestila nas je kratko voditeljica splitske agencije “Jadrolinija” Jelena Ivulić. Oko 15.45 sati iz Splita je, kako su nam javili iz Agencije, krenula i druga izvanredna linija, i to trajekt “Marjan”.

Voditetljica Ivulić napomenula je kako su izvanredne linije uspostavljene zbog većega broja vozila. Prema njezinim riječima, “Jadrolinija” će pratiti stanje pa ce vidjeti kako ce se situacija s prometom odvijati u tijeku dana.

Autobusni prijevoznik “Arriva” također je danas prometovao po nešto izmijenjenom voznom redu. Premda je danas državni praznik, “Arriva” je uspostavio i određene linije koje prometuju radnim danima upravo zbog subote i potrebe turističke sezone. Prije svega su prometovale one linije koje su vezane dolaskom trajekta. Tako je u 15.25 sati prometovao autobus te tvrke prema odredištima prema voznom redu.

danas, 22. lipnja, prvoga ljetnoga vikenda, iz Splita prema Sppetru isplovile su dvije izvanredne trajektne linije, i to "Valun" i "Marjan" (fozo: iz arhive)

danas, 22. lipnja, prvoga ljetnoga vikenda, iz Splita prema Sppetru isplovile su dvije izvanredne trajektne linije, i to “Valun” i “Marjan” (fozo: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...