Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

“Jadrolinija” ponovno smanjuje broj isplovljanja iz Splita prema Supetru, privremeno se prekida linija između Makarske i Sumartina

Državni brodar “Jadrolinija” je obavijestio je danas, 11. svibnja, kako od utorka, 12. svibnja, ponovno dolazi do reduciranja trajektnih linija prema Braču.

Do daljnjega u prekidu linija Sumartin – Makarska
— Od dana 12. svibnja, zbog novonastale situacije vezane uz epidemiju koronavirusa na otoku Braču, privremeno se obustavlja plovidba državne trajektne linije Sumartin – Makarska i obratno te se reducira broj polazaka na državnoj trajektnoj liniji Supetar – Split i obratno, javila je “Jadrolinija”.

Povratak na četiri isplovljavanja
Od sutra trajekt će iz Splita prema Supetru isplovljavati u 6.15, 11.00, 14.15 i 18.15 sati. Povratak iz Supetra prema Splitu je u 7.45, 12.30, 15.30 i 20.00 sati. Tako će na popularnoj srednjodalmatinskoj liniji, trajekt umjesto dosadašnjih pet isplovljavanja, ponovno ploviti četiri puta.

Nema putovanja bez propusnice
Treba podsjetiti kako je za putovanje na otok i s otoka potrebno prethodno ishoditi suglasnost i propusnicu koju će izdavati Krizni stožer Brača.

— Od dana 12. svibnja, zbog novonastale situacije vezane uz epidemiju koronavirusa na otoku Braču, privremeno se obustavlja plovidba državne trajektne linije Sumartin – Makarska i obratno te se reducira broj polazaka na državnoj trajektnoj liniji Supetar – Split i obratno, objavio je danas, 11. svibnja, državni brodar “Jadrolinija” (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...