Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

“Jadrolinija” uvodi još jedan izvanredni polazak

Državni brodar “Jadrolinija” uvodi danas, 25. srpnja, još jedan izvanredni polazak iz Splita za Supetar. Srpanjski vikend protječe u znaku gužvi u trajektnim pristaništima, kako u splitskoj luci, tako i u Supetru.

Od jutarnjih sati gužva u trajektnoj luci
Već smo izvijestili kako je u Supetru od jutarnjih sati promet intenzivan, a kolona osobnih vozila koja čekaju za ukrcaj na trajekt, protezala se sve do glavnoga rotora na ulasku u grad. Još u 13.30 sati iz Splita za Supetar isplovio je dodatni trajekt kako bi se smanjila gužva u trajektnim lukama.

Dodatno isplovljavanje za Supetar u 15.45 sati
Voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu Jelena Ivulić najavila je za BRAČ danas kako će izvanredni trajekt iz Splita za Supetar isploviti i u 15.45 sati. U ovom trenutku u Supetru više nema kolone vozila, a osobna vozila koja čekaju na ukrcaj nalaze se u trajektnom pristaništu. Promet je normaliziran, a jutros je u regulaciji prometa oko rotora uredovala i prometna policija.

Voditeljica “Jadrolinijine” agencije u Splitu Jelena Ivulić najavila je za BRAČ danas dodatno isplovljavanje trajekta iz Splita za Supetar s polaskom u 15.45 sati. Dodatni polazak ostvaren je i u 13.30 sati (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...