PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Jaka i olujna bura, povremeno s orkanskim udarima, izazvala poteškoće u pomorskom prometu; brojni otoci odsječeni od kopna, a od 16.30 sati u prekidu i trajektna linija iz Splita za Supetar

Danas, 5. veljače, na Jadranu puše jaka i olujna bura, povremeno s orkanskim udarima. Još od jutarnjih sati tramontana te jaka i olujna bura prekinuli su određene brodske i katamaranske linije prema otocima. U ovom trenutku brojni su otoci odsječeni od kopna, pa je tako u potpunoj pomorskom blokadi i otok Brač. Od 16.30 sati u prekidu je i trajektna linija Split – Supetar.

Od 16.30 sati u prekidu je pomorski promet iz Splita prema Supetru
Na splitskomu plovidbenom području u prekidu su tri katamaranske i osam trajektnih linija. Trajektne veze između Splita i Supetra bile su u funkciji sve do 16.30 sati, kada je zbog jačanja vjetra otkazano isplovljavanje prema Supetru. Prema informacijama iz “Jadrolinije”, za Supetar neće isploviti trajekt u 20.30 sati, a otkazan je i posljednji polazak u 23.59 sati.

Trajektna linija iz Sumartina za Makarsku u prekidu cijeli dan
Od jutarnjih sati u prekidu je trajektna linija između Sumartina i Makarske, a katamaran iz Splita za Bol nije isplovio već dva dana i miruje privezan u splitskoj luci.

Danas, 5. veljače, od 16.30 sati u prekidu je i trajektna linija iz Splita za Supetar. Prema informacijama iz “Jadrolinije”, iz Splita za Supetar neće isploviti trajekt u 20.30 sati, a otkazano je i posljednje isplovljavanje u 23.59 sati (foto: J. Bašić)

Bura, Brački kanal – 05.02.2020., oko 16h – Facebook video Brač Online:

Podjelite:

You may also like...