Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Jugo stvara poteškoće u pomorskom prometu. Nije isplovio ni trajekt u 16.30 sati prema Supetru. U 18.15 sati prema Braču će isploviti trajekt “Marjan”

Jako i olujno, mjestimice na udare i orkansko jugo koje puše na Jadranu prouzročilo je ozbiljne poteškoće u odvijanju pomorskoga prometa. Mnoge katamaranske i trajektne linije su u prekidu.

Državni brodar “Jadrolinija” izvijestio je da na splitskomu području ne plove katamaranske linije Split—Hvar—V. Luka—Ubli, zatim Split—Bol—Jelsa i Split—Vis.

U 18.15 sati za Supetar će isploviti trajekt “Marjan”
Osim toga, u prekidu je i trajektna linija Sumartin—Makarska, dok u 16.30 sati nije isplovio ni trajekt iz Splita za Supetar. U 18.15 sati za Supetar će, kako doznajemo, isploviti trajekt “Marjan” s veza broj 23.

Otkazane i druge trajektne linije
Otkazane su i plovidbe trajekata na linijama Split—V. Luka, zatim Soline—Drvenik M.—Drvenik V., Sućuraj—Drvenik, Split—Vis i Split—Rogač.

Zbog olujnoga juga koje puše na Jadranu u prekidu su brojne trajektne i katamaranske linije. U prekidu je bila i linija Split – Supetar, ali će u 18.15 sati iz Splita prema Braču isploviti trajekt “Marjan” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...