Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

KAKAV VIKEND NA PROMETNICAMA Čak 631 prekršaj, od čega 205 zbog prekoraćenja brzine

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti u prometu, izvijestila je danas, 13. srpnja, Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Čak 10 upravljanja vozilom bez prava
Evidentiran je ukupno 631 prekršaj od čega izdvajamo 205 zbog prekoračenja brzine, 87 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 67 za alkohol, 23 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 10 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i 14 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo, priopćila je splitska policija.

Čak 36 prometnih nesreća
U tijeku vikenda evidentirano je 36 prometnih nesreća, od kojih 18 s materijalnom štetom. Jedna osoba je smrtno stradala, šest osoba je teže, a osamanaest lakše ozlijeđeno. Prometna nesreća dogodila se jučer i na Braču o čemu smo već izvijestili, a u kojoj su sudjelovali autobus i osobno vozilo na raskrižju u Supetru.

Nije bila potrebna liječnička pomoć
U toj prometnoj nesreći u kojoj je došlo do frontalnoga sudara nitko nije zatražio liječničku pomoć, dok je prema izvještaju supetarskih vatrogasaca, tek jedna osoba lakše ozlijeđena.

U tijeku protekloga vikenda na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske dogodilo se 36 prometnih nesreća, od kojih 1 jučer i u Supetru, a u kojoj su sudjelovali autobus prijevoznika “Arriva Hrvatska” i osobno vozilo. Policija je, kako smo izvijestili jučer, obavila očevid na licu mjesta, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...