Katamaran brodara “Adriatic Fast Ferries” uskoro prestaje s plovidbom za Brač

Katamaran brodara “Adriatic Fast Ferries” iz Rijeke, koji je ovoga ljeta povezivao aerodrom u Resniku u Kaštelima sa Splitom, a zatim s Bolom i Starim Gradom na susjednom Hvaru, ovih dana će izgleda prestati s plovidbom. To su za sada neslužbene informacije, a službene ćemo objaviti kada nam se jave iz tvrtke i odgovore na naš upit.

Katamaran Adriatic Express trebao bi ploviti iz Bola do Splita do 29. rujna
Prema prvim najavama, sezonska linija trebala je biti u funkciji do 15. rujna, ali pregledom mrežnih stranica splitexpress.com izgleda da će linija biti produžena do 29. rujna. Prema onome što je objavljeno, katamaran bi iz Splita za Bol trebao ploviti do 29. rujna s polaskom u 10.30 sati, a iz Bola prema Splitu u 11.40 sati. Od 16. rujna kataraman više ne plovi prema Starom Gradu.
“Adriatic Fast Ferries Ltd.” nova je hrvatska tvrtka koja se bavi trajektnim prijevozom, a osnovali su je, prema dostupnim informacijama, hrvatski i švedski poduzetnik s nekoliko godina iskustva u radu s brodarskim i putničkim agencijama. Katamaran “Adriatic Express” brza je trajektna linija koja je uvedena na jedinstvenoj ruti od Zračne luke Split do centra Splita, pa prema Bolu i Staromu Gradu.

“Jadrolinija” i dalje uredno održava dvije katamaranske linije iz Bola prema Splitu
Zato katamarani državnoga brodara “Jadrolinije” uredno održavaju linije iz Splita za Bol i dalje, kao i u povratku. I, nadalje, će katamaran ploviti iz Splita za Bol u 15.30 i 16.30 sati. Ovaj prvi drži liniju Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split, a drugi s polaskom iz Splita u 16.30 sati Jelsa – Bol – Split. U povratku iz Bola prvi katamaran polazi prema Splitu u 6.30 sati, a katamaran koji iz Dubrovnika prema Bolu polazi u 7.00 sati, iz Bola nastavlja svoje putovanje u 11.55, s dolaskom u Split u 12.55 sati.

katamarani državnoga brodara "Jadrolinije" i nadalje uredno održavaju linije iz Splita za Bol i dalje, kao i u povratku. Katamarani će ploviti iz Splita za Bol u 15.30 i 16.30 sati, a iz Bola za Split u 6.30 i 11.55 sati (foto: iz arhive)

katamarani državnoga brodara “Jadrolinije” i nadalje uredno održavaju linije iz Splita za Bol i dalje, kao i u povratku. Katamarani će ploviti iz Splita za Bol u 15.30 i 16.30 sati, a iz Bola za Split u 6.30 i 11.55 sati (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...