Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Katamaran riječkoga brodara završio s plovidbom za ovu godinu; Kapetan Luka plovit će sve do 26. listopada

Katamaran brodara “Adriatic Fast Ferries” iz Rijeke, koji je ovoga ljeta povezivao aerodrom u Resniku u Kaštelima sa Splitom, a zatim s Bolom i Starim Gradom na susjednom Hvaru, posljednji je put za ovu godinu isplovio u nedjelju 22. rujna.

Split express potvrdio da je zadnja plovidba bila 22. rujna
Potvrdio nam je to i Split express jučer na naš poslani upit, nakon što smo neki dan objavili neslužbenu informaciju da će navedeni brodar uskoro završiti plovidbenu sezonu. Prema prvim najavama, sezonska linija trebala je biti u funkciji do 15. rujna, ali pregledom mrežnih stranica splitexpress.com izgledalo je će navedena linija ipak biti produžena do 29. rujna.

Kapetan Luka do Milne i nazad sve do 26. listopada
Tako će osim redovne linije do Bola prometovati i dvije izletničke, i to iz Splita do Dubrovnika koju drži Kapetan Luka i linija iz Dubrovnika do Splita koju ima državni brodar “Jadrolinija”. Kapetan Luka osim toga i nadalje će držati katamaransku liniju iz Splita do Milne i nazad, i to do 26. listopada. Prema plovidbenome redu, katamaran iz Splita prema Milni polazi u 7.40 sati, a iz Milne prema Hvaru u 8.10 sati. U povratku iz Milne prema Splitu katamaran polazi u 19.55 sati.

Kapetan Luka do sada prevezao oko 7.200 putnika
Prema podacima koje nam je poslao Kapetan Luka, njihov katamaran iz Splita do Milne i nazad prevezao je do sada oko 7.200 putnika, dok će se, kako dodaju, točni podaci moći provjeriti po završetku sezone u Agenciji za obalni linijski pomorski promet. Napomenuli su nam kako je ovogodišnji promet putnika na toj liniji na razini prošlogodišnjega.

"Kapetan Luka" prometovat će na katamaranskoj liniji od Splita do Milne i nazad sve do 26. listopada (izvor: krilo.hr)

“Kapetan Luka” prometovat će na katamaranskoj liniji od Splita do Milne i nazad sve do 26. listopada. Prema podacima brodara, do sada je liniji iz Splita do Milne i nazad prevezao oko 7.200 putnika (izvor: krilo.hr)

Podjelite:

You may also like...