PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Katamaran Vida ostao privezan u Splitu, uspostavljena trajektna linija Sumartin – Makarska

10.35 Uspostavljena je trajektna linija Sumartin – Makarska koja je bila jutros u prekidu. Tako bi u 11 sati trebao krenuti trajekt iz Sumartina prema Makarskoj, a zatim u 15.30 sati.

5. 4. Zbog olujnoga juga na makarskome području u prekidu je trajektna linija Sumartin – Makarska, objavila je “Jadrolinija”. I nadalje je u prekidu katamaranska linija Jelsa – Bol – Split. Katamaran “Vida” koji plovi na toj liniji ostao je jučer u Splitu.

4. 4. Katamaran “Vida” našega brodara “Jadrolinije” ostao je u četvrtak 4. travnja privezan u splitskoj trajektnoj luci. Vrijeme je učinilo svoje, a najavljeno jugo je omelo katamaranske linije, i to ne samo na splitskom području. Katamaran nije isplovio iz Splita prema Bolu u 16,00 sati, a niti prema Jelsi. To znači da katamaran u petak 5. travnja neće ni ispoloviti iz Jelse ujutro u 6,00 sati, odnosno kasnije iz Bola prema Splitu s polaskom u 6,25 sati. Iz “Jadrolinije” ipak doznajemo da je katamaran “Vida” ujutro uredno isplovio iz Jelse prema Splitu.

Prema vremenskoj prognozi, uvjeti za plovidbu neće biti bolji ni u petak 5. travnja. Očekuje se duž obale jako i olujno jugo, a zatim će na srednjemu Jadranu oslabiti i okrenuti na umjeren jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura na Jadranu bit će od 12 do 14, a dnevna i do 16 °C.

Što se tiče trajektnih linija, na splitskome području u prekidu je samo linija iz Trogira prema Drveniku malom, ali će zato trajekt na toj liniji isploviti prema Drveniku velom.

Kataran Vida u Bolu

Katamaran Vida u Bolu

Podjelite:

You may also like...