PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Krenuo je novi turistički vikend; očekuju se gužve u trajektnim pristaništima, trajekti za sada plove uredno

Krenuo je novi turistički vikend; na vrhuncu smo turističke sezone. I danas, 20. srpnja, očekuju se gužve u trajektnim pristaništima, posebno prema omiljenim destinacijama. U Supetru već brojna osobna vozila čekaju za ukrcaj na trajekt za Split. Parkirališni plato za trajekt bio je pun, a kolona vozila nalazi se i u desnoj traci od rotora na ulasku u grad sve do trajektne luke.

Trajekt koji je iz Supetra prema Splitu trebao isploviti u 9.30 sati, kasnio je malo u polasku zbog dužega ukrcaja osobnih vozila. Za sada iz Supetra za Split trajekti plove redovito kao i iz Splita prema Supetru, odnosno prema plovidbenomu redu brodara “Jadrolinije”. Potvrdila nam je to, prema upitima medija uvijek susretljiva, Jelena Ivulić, voditeljica splitske agencije “Jadrolinija”. Naravno, državni brodar je spreman i na dodatne linije ukoliko se za njima ukaže potreba.

To konkretno znači da je, ako se kojim slučajem niste ukrcali na trajekt u 9.30 koji već plovi prema Splitu, sljedeći polazak iz Supetra u 11.00, zatim u 12.00, pa u 13.30, 15.00 sati i dalje prema redu plovidbe koji je objavljen i na našem portalu pod servisnim informacijama.

I u splitskoj trajektnoj luci povećan je broj vozila koja se žele prebaciti na srednjodalmatinske otoke. Iz Splita za Supetar trajekt će isploviti u 10.30, 12.00, 13.30 i dalje prema redu plovidbe.

novi turistički vikend u Supetru (izvor: hak.hr)

novi turistički vikend u Supetru očekivano je izazvao gužve u trajektnom pristaništu (izvor: hak.hr)

Podjelite:

You may also like...