Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Načelnik iz Selaca najavio kako “Pelješčanka” od ponedjeljka preuzima liniju Makarska – Sumartin, dok će “Lubenice” pričekati prilagodbu luke u Makarskoj

Načelnik iz Selaca Ivan Marijančević objavio je danas, 23. svibnja, na Facebook stranici kako je došlo do određenim izmjena Jadrolinijine flote, a zbog čega trajekt “Lubenice” za sada neće isploviti kako je bilo najavljeno na liniji Makarska – Sumartin.

“Pelješčanka” se vraća u Sumartin
— Zbog kvara m/t “Korčula” došlo je do određenih nužnih rošada Jadrolinijine flote, tako da će u narednom razdoblju m/t “Hanibal Lucić” iz škvera za Dubrovnik, m/t “Pelješčanka se vraća u Sumartin, m/t “Lubenice” na Popratno – Sobra, m/t “Valun” u Split zbog preuzimanja Visa, pojasnio je načelnik Marijančević.

“Lubenice” čeka prilagodbu luke u Makarskoj
Najavio je da će “Pelješčanka” od ponedjeljka preuzeti liniju Makarska – Sumartin, što je kako ističe, “dobro u ovom trenutku kada moramo uspostaviti stabilnu i sigurnu liniju”. — U međuvremenu će se svakako morati odraditi nužne prilagodbe luke Makarska na kopnu, kako bi prije dodijeljen m/t “Lubenice” mogao održavati našu liniju, objavio je Marijančević.

Od ponedjeljka dva isplovljavanja
Poručio je kako se od ponedjeljka, 25. svibnja, uspostavljaju dva dnevna isplovljavanja na liniji Makarska – Sumartin – Makarska. Do ponedjeljka, trajekt će iz Sumartina isplovljavati u 8.00 sati, a povratak iz Makarske je u 12.30 sati. Plovidbeni red možete pratite na portalu BRAČ danas i u “Servisnim informacijama”.

Podjelite:

You may also like...