Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Načelnik iz Selaca prvo izvijestio javnost o novom trajektu koji će povezivati Sumartin i Makarsku, pa zatim dodao: “Ne smiješi nam se turistička sezona kao prijašnjih godina”

Načelnik općine Selca Ivan Marijančević posredovao je javnosti danas, 7. travnja, obavijest iz “Jadrolinije”, prema kojoj će državni brodar angažirati na liniji Sumartin — Makarska novi trajekt.

U moru crnih vijesti načelnik objavio i dobru vijest
— U moru crnih vijesti, drago mi je da vas mogu informirati kako je naš nacionalni brodar “Jadrolinija” pronašao novo rješenje za liniju Sumartin — Makarska u vidu angažiranja m/t “Lubenice” čiji je kapacitet 350 osoba / 70 automobila, objavio je na facebook stranici načelnik Marijančević.

Ivan Marijančević: Imamo ograničenja u plovidbi
U nastavku svoje poruke zatim je dodao: — Bez obzira što trenutno imamo ograničenja u plovidbi i što nam se ne smiješi turistička sezona kao prijašnjih godina, ovo je jedno dugoročno kvalitetno rješenje koje će zasigurno pripomoći smanjenju gužvi tijekom ljetnih mjeseci i boljoj protočnosti vozila i putnika, poručio je selački načelnik.

Uputio zahvalu “Jadroliniji”
Marijančević je zahvalio “Jadroliniji” u ime svih mještana istočnoga dijela otoka Brača.

Privremeni red plovidbe na lokalnim linijama do 28. svibnja ili opoziva
Treba dodati da trajektna linija Sumartin – Makarska do daljnjega ne prometuje prema odluci Nacionalnoga stožera civilne zaštite kojom je ograničen javni prijevoz u linijskom obalnom pomorskom prometu te je, osim toga, smanjen i broj putovanja na državnim trajektnim linijama. Prema obavijesti iz “Jadrolinije”, privremeni red plovidbe na lokalnim linijama na snazi je od 1. travnja do 28. svibnja, ili do opoziva. U slučaju ukidanja mere ograničenja “Jadrolinija” će naravno obavijestiti javnost.

— Bez obzira što trenutno imamo ograničenja u plovidbi i što nam se ne smiješi turistička sezona kao prijašnjih godina, ovo je jedno dugoročno kvalitetno rješenje koje će zasigurno pripomoći smanjenju gužvi tijekom ljetnih mjeseci i boljoj protočnosti vozila i putnika, poručio je selački načelnik Ivan Marijančević (izvor: Zorana Nižetić)

Podjelite:

You may also like...