PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ništa od brzobrodske turističke linije za ovu godinu

Iako je nacionalni brodar “Jadrolinija” još ranije obavijestio o uvođenju brzobrodske komercijalne linije Split – Bol – Hvar – Korčula – Dubrovnik, koja je trebala početi s plovidbom danas, 24. srpnja, od te linije za ovu godinu neće biti ništa. Službeno je to potvrdila i “Jadrolinija” na svojoj službenoj stranici.

Priopćenje iz “Jadrolinije”
— Brzobrodska komercijalna linija Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split, čiji je početak najavljen za 24. srpnja, ukida se za 2020. godinu, priopćili su iz državnoga brodara.

Linije je trebala ploviti svaki dan
Katamaran je trebao ploviti svaki dan, i to s polaskom iz Splita u 15.30 sati, a iz Dubrovnika u 7.00 sati. Linija je plovila preko Bola, tako da je njezin dolazak u Bol bio oko 16.30 sati, a iz Dubrovnika u 11.40 sati. Linija je posebno bila zanimljiva turistima u Bolu koji su tu katamaransku liniju koristili za povratak u Split s polaskom u 11.55 sati. “Jadrolinija” je bila najavila kako će linija prometovati do 28. rujna.

— Brzobrodska komercijalna linija Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split, čiji je početak najavljen za danas, 24. srpnja, ukida se za 2020. godinu, priopćili su iz državnoga brodara (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...