Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NOVE VREMENSKE NEPRILIKE Katamarani već u prekidu, trajekti za Brač plove uredno

Najavljeno pogoršanje vremena ponovno je danas, 15. studenoga, zahvatilo Jadran. Osim kiše puše i jugo koje je u jačanju. Do kraja dana i navečer meteorolozi najavljuju olujno jugo, zbog čega se očekuju i poteškoće u pomorskom prometu.

Katamaran iz Splita za Bol neće isploviti
Katamarani već miruju tako da je u prekidu i linija Split – Bol – Jelsa koja je trebala isploviti u 16.30 sati. Osim toga, katamarani neće isploviti ni za Hvar, Vis, a ni Korčulu.

Trajekti za Supetar i Sumartin plove uredno
Trajekti iz Splita za Supetar i iz Makarske za Sumartin za sada plove prema redu plovidbe. Jedino je trajekt iz Splita isplovio za Vela Luku bez uplovljavanja u luku Ubli, dok će polazak iz Vela Luke za Split biti prema plovidbenom redu. U prekidu je i trajektna linija iz Trogira/Solina za Drvenik Veli, odnosno Drvenik Mali.

prema objavljenim podacima iz “Jadrolinije”, trajekti za otok Brač za sada plove uredno, dok su katamaranske linije u prekidu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...