Od ponoći neslužbeno niže cijene goriva

Od ponoći na benzinskim postajama očekuju se nove cijene naftnih derivata. Prema najavama Facebook stranice cijenegoriva.info, a koja svakoga ponedjeljka najavljuje nove cijene, očekuje nas izgleda pojeftinjenje naftnih derivata.

Spremnik autoplina mogao bi biti skuplji
Spremnik od 50 litara benzina tako bi mogao biti jeftiniji za 2,5 kuna, a prosječni spremnik dizela za 1,5 kuna. I dok će po svemu sudeći cijene benzina i dizela pasti, očekuje se da bi spremnik autoplina mogao biti skuplji za 2,5 kuna.

Cijene naftnih derivata na maloprodajnom mjestu u Supetru
U tjednu od 22. do 29. rujna na Ininu maloprodajnomu mjestu Žedno-Drage u Supetru Eurosuper 95 Class Plus prodavao se po cijeni od 9,27 kuna, Eurosuper 100 Class Plus za 9,71 kuna, Eurodiesel Class Plus za 8,44 kuna, dok je Eurodiesel koštao 8,28 kuna. Cijena autoplina iznosila je 4,35 kuna. Na maloprodajnom mjestu u Milni Eurodizel Plavi mogao se kupiti po cijeni od 3,62 kune. Cijene naftnih derivata možete pratiti i na portalu BRAČ danas, pod “Servisne informacije” gdje su redovito dostupne najjnovije Inine cijene na maloprodajnomu mjestu Žedno-Drage u Supetru.

U tjednu od 22. do 29. rujna na Ininu maloprodajnomu mjestu Žedno-Drage u Supetru Eurosuper 95 Class Plus prodavao se po cijeni od 9,27 kuna, Eurosuper 100 Class Plus za 9,71 kuna, Eurodiesel Class Plus za 8,44 kuna, dok je Eurodiesel koštao 8,28 kuna. Cijena autoplina iznosila je 4,35 kuna (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...