Odgođene do 19. lipnja neke komercijalne brzobrodske linije; zatraženo i uvođenje dodatnih polazaka iz Splita za Supetar

Državni brodar “Jadrolinija” odgodio je zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, početak plovidbe na nekim komercijalnim brzobrodskim linijama.

Brzobrodske linije trebale bi startati 19. lipnja
Tako će linije Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split i Split – Hvar biti odgođene do 19. lipnja, kada bi trebale krenuti s plovidbom.

Zatraženo uvođenje dodatnih polazaka
Doznajemo i da je od Agencije za obalni linijski pomorski promet zatraženo uvođenje dodatnih polazaka na važnoj srednjodalmatinskoj liniji Split – Supetar. Riječ je o uspostavljanju linije s polaskom iz Splita za Supetar u 16.30 sati i u 18.00 sati iz Supetra za Split.

Šest polazaka iz Splita i Supetra
Od 25. svibnja na toj liniji šest je polazaka iz Splita i Supetra, s time da prvi polazak, iz Splita u 6.15 te ih Supetra u 6.30 sati ne vrijedi nedjeljom i blagdanom.

Jadrolinija je izvijestila kako su komercijalne brzobrodske linije Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split i Split – Hvar odgođene do 19. lipnja, kada bi trebale krenuti s plovidbom (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...