Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Olujno jugo stvara poteškoće u pomorskom prometu

Jako i olujno jugo koje puše danas, 3. listopada, na srednjemu Jadranu stvorilo je poteškoće u odvijanju pomorskoga prometa. U prekidu su tako neke trajektne i sve katamaranske linije, a trajekti se na otvorenomu moru bore s velikim valovima koji dostižu i nekoliko metara.

U prekidu trajektna linija Makarska – Sumartin
Državni brodar “Jadrolinija” objavio je da je na splitskomu plovidbenom području između ostalih u prekidu i trajektna linija Makarska – Sumartin. Među katamaranskim linijama u prekidu je Split – Bol – Jelsa pa tako katamaran iz Splita za Bol i dalje za Jelsu neće isploviti u 16.30 sati. Putnici koji putuju za Bol umjesto katamaranom do odredišta će trebati trajektnom linijom do Supetra, pa dalje javnim ili osobnim prijevozom.

Očekuju se i orkanski udari juga
Osim linije Split – Bol – Jelsa u prekidu je i katamaranska linija Vis – Split i Ubli – Vela Luka – Hvar – Split. Olujno jugo zaustavilo je i trajekte na linijama Ubli – Vela Luka – Split, Trogir – Drvenik Veli – Drvenik Mali i Drvenik – Sućuraj. Prema najavama meteorologa, jugo će i dalje jačati pa su mogući i orkanski udari bure i nastavak poteškoća u pomorskom prometu.

Evo kako izgleda plovidba trajekta “Tin Ujević” danas, 3. listopada na liniji Split – Supetar s polaskom u 12.30 sati (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...