PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Općina Postira preuzela sufinanciranje autobusne linije iz Postira za Supetar na prvi trajekt i u povratku; autobus će prometovati svakoga radnoga dana za vrijeme nastave

Za vrijeme održavanja nastavne godine, autobusni prijevoznik “Arriva”, koji održava brojne linije na našem otoku, uveo je i liniju koja će prometovati svakoga radnoga dana u 5.50 sati iz Postira za Supetar i u povratku po dolasku predzadnjega trajekta. Potvrdio nam je to danas, 17. rujna, u razgovoru direktora “Arrive” za područje Dalmacije Joško Pulišelić, koji je ustvrdio kako je tim uvođenjem linije napokon riješeno pitanje putovanja na prvi trajekt u 6.30 sati.

Općina Postira će sufinancirati autobus za prvi trajekt
— Na sastanku s predstavnikom tvrtke ‘Arriva Croatia’ d.d., Općina Postira preuzela je sufinanciranje sljedećih autobusnih liniija za vrijeme trajanja školske nastave: linija koja polazi iz Postira za Supetar svaki radni dan u 5:50 h te linija koja polazi iz Supetra za Postira svaki radni dan u skladu s predzadnjim trajektom iz Splita, ovisi o voznom redu trajekta je li to u 21.35 ili 22.05 sati, objavio je i mladi postirski načelnik Siniša Marović.

Želimo olakšati svima koji trebaju putovati u Split
Ustvrdio kako se time želi olakšati svima koji trebaju putovati u Split, a posebno učenicima i studentima koji se školuju u Splitu. — Navedene linije krenule su od ponedjeljka, 9. rujna, pa do zimskih praznika, pojasnio je načelnik, dodavši kako će se s prometovanjem te linije nastaviti i do kraja nastavne godine, ako se, kako je rekao, “u narednom vremenu pokaže da ove linije ispunjavaju svoju svrhu”.

Iz Postira za Supetar u 5.50 sati, a iz Supetra prema Postirima u 22.05 sati, do prelaska na zimski plovidbeni red
Prema dosadašnjem rasporedu vožnje, autobus za prvi trajekt u 6.30 sati prometovao je u 5.50 sati iz Postira samo ponedjeljkom, i to za vrijeme nastave, a sada će odlukom “Arrive” i Općine Postira prometovati i svakoga radnog dana za nastavne godine. Isto tako, posljednji autobus iz Supetra za Postira prometovao je u 18.15 sati, osim subotom i za vrijeme školskih praznika, a od 9. rujna prometovat će svakoga dana u 22.05 sati, dok trajekt polazi iz Splita u 21.00 sat. Prelaskom na zimski plovidbeni red, taj će autobus iz Supetra za Postira umjesto u 22.05 sati polaziti u 21.35 sati.

autobusi tvrtke "Arriva" prometovat će iz Postira za Supetar i u5.50 sati svakoga radnoga dana, i to za vrijeme održavanja nastave, kao i u povratku, nakon dolaska trajekta koji polazi iz Splita za Supetar u 21.00 sat (foto: J. Bašić)

autobusi tvrtke “Arriva” od 9. rujna prometuju iz Postira za Supetar i u 5.50 sati, svakoga radnoga dana, i to za vrijeme održavanja nastave, kao i u povratku, nakon dolaska trajekta koji polazi iz Splita za Supetar u 21.00 sat. Tako je dogovoreno na sastanku između prijevoznika “Arrive” i Općine Postira (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...