Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

OPREZ U PROMETU Policija ovoga vikenda u pojačanoj kontroli na prometnicama

Na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i u tijeku ovoga vikenda.

Kontrola usmjerena na sprječavane i sankcioniranje prekršaja
Prema najavama, provodit će se pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima, a koji je usmjeren na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Ponavljači teških prometnih prekršaji pod posebnom kontrolom
Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske najavili su da će se posebno provoditi nadzor prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela u tijeku vožnje. Na “udaru” prometne policije naći će se ponavljači teških prometnih prekršaja.

Iz policije pozivaju na pridržavanje prometnih propisa
— I nadalje apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i da prilagodite vožnju stanju i uvjetima na kolnicima u cilju sigurnoga sudjelovanja u prometu, poručili su iz splitske policije.

I ovoga vikenda prometna policija bit će u pojačanoj kontroli na prometnicama. Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske najavili su da će sankcionirati posebno ponavljače teških prometnih nesreća (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...