PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Oprez u prometu. Policija u pojačanoj kontroli na cestama. Najavljen nadzor vozila i vozača u večernjim i noćnima satima

Policijska uprava splitsko-dalmatinska najavila je pojačane aktivnosti na prometnicama i nadzor vozila i vozača ovoga vikenda. Policija će poduzimati pojačane aktivnosti posebno u večernjim i noćnim satima.

Sankcionirat će se najteži prometni prekršaji
— Pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren je na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela.

Upućen poziv na pridržavanje prometnih propisa
Iz splitske policije ističu da će kontrole posebno biti usmjerene prema ponavljačima teških prometnih prekršaja. — I nadalje apeliramo na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i da prilagode vožnju stanju i uvjetima na kolnicima u cilju sigurnoga sudjelovanja u prometu, uputili su poziv iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

— Pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren je na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, najavili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...