PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

PALA ODLUKA Od ponedjeljka se smanjuje broj plovidbi na trajektnoj liniji Split – Supetar, ukida se veza između Makarske i Sumartina

S obzirom na Odluku o mjerama ograničavanja javnoga prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prijevozu Stožera civilne zaštite RH, Agencija za obalni linijski pomorski promet danas, 22. ožujka, odlučila je smanjiti broj plovidbe na državnim trajektnim i brodskim linijama, i to do opoziva.

Četiri putovanja prema Supetru, isto toliko prema kopnu
Na splitskom plovnom području od ponedjeljka, 23. ožujka, iz Splita za Supetar trajekt će ploviti u 6.15, 11.00, 14.15 i 18.15 sati, a iz Supetra za Split u 6.30, 10.30, 12.30 i 15.30 sati. Ostale linije privremeno se obustavljaju. Plovidba na trajektnoj liniji Makarska – Sumartin do daljnjega se prekida.

Obavijest poslana jedinicama lokalne samouprave
— Cilj je održivost cjelokupnoga sustava linijskoga pomorskoga prometa u razdoblju proglašenja epidemije COVID – 19 na području RH, a sve sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH, stoji u obavijesti koju je Agencija za obalni linijski pomorski promet uputila jedinicama lokalne samouprave, a koju je potpisala ravnateljica Agencija Paula Vidović.

Općine i gradovi mogu zatražiti eventualne promjene
Agencija je gradovima i općinama ponudila prijedlog linija koji bi se primjenjivao, uz napomenu kako u tijeku ponedjeljka mogu zatražiti eventualne promjene plovidbenoga reda, vodeći računa na broj dnevnih putovanja.

Agencija za obalni linijski pomorski promet obavijestila je danas, 22. ožujka, jedinice lokalne samouprave, odnosno gradove i općine, da se od ponedjeljka, 23. ožujka, smanjuje broj plovidbi na svim linijama. Trajektna linija Split – Supetar održavat će se u 6.15, 11.00, 14.15 i 18.15 sati (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...