Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

POČEO NOVI TURISTIČKI VIKEND Povremeno se stvaraju gužve u prometu, pojačan broj vozila u trajektnom pristaništu. “Jadrolinija” je samo protekloga vikenda ostvarila 82 posto prometa putnika i 95 posto prometa vozila

Prvoga dana novoga kolovoškog vikenda, danas 14. kolovoza, ponovno su zamjećene gužve u prometu i zastoji na glavnom ulasku u grad Supetar. Kolona vozila stvarala se povremeno od trajektnoga pristaništa sve do supetarskoga rotora, a i dalje.

Promet bez većih poteškoća
Na ulasku u grad Supetar iz pravca Nerežišća i Milna, kao i na prilazištu trajektnoj luci, uredovala je prometna policija, pa se promet odvijao bez većih poteškoća. Ozbiljnije gužve na cestama, posebno u trajektnim lukama, očekuju se u subotu i nedjelju kada će doći do smjene gostiju. Zbog pojačanoga prometa “Jadrolinija” je još protekloga vikenda uvela čak osam izvanrednih isplovljavanja iz Splita za Supetar.

Oko 33.700 putnika i 8.100 vozila
Pred državnim brodarom novi je turistički vikend, a očekuje se da će “Jadrolinija” i ovoga vikenda prevesti brojne putnike i vozila na otoke. Samo protekloga vikenda, od 7. do 9. kolovoza, “Jadrolinija” je na trajektnoj liniji Split – Supetar – Split prevezla oko 33.700 putnika i oko 8.100 vozila, a što je odličan rezultat u usporedbi s istim vikendom prošle godine, kada je prevezeno oko 41.000 putnika i 8.500 vozila. “Jadrolinija” je tako prošloga vikenda ostvarila 82 posto lanjskoga prometa putnika i 95 posto prometa vozila.

Oko 3.000 putnika i 700 vozila
Na trajektnoj liniji Makarska – Sumartin – Makarska “Jadrolinija” je 7. do 9. kolovoza prevezla oko 3.000 putnika i 700 vozila. U vikendu od 9. do 11. kolovoza prošle godine na toj trajektnoj liniji prevezeno je 3.600 putnika i 750 vozila.

I danas, 14. kolovoza, prvoga dana novoga kolovoškog vikenda povremeno su se stvarale gužve na supetarskom rotoru zbog kolone vozila koja je čekala za ukrcaj na trajekt. Samo protekloga vikenda “Jadrolinija” je na liniji Split – Supetar – Split prevezla oko 33.700 putnika i 8.100 vozila (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...