Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Policija provodi ovaj produženi vikend pojačani nadzor vozila i vozača

Policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i ove godine. Ovoga vikenda iz policije su najavili da će na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima.

Aktivnosti usmjerene na ponavljače teških prometnih prekršaja
– Pojačan nadzor bit će usmjeren na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, a aktivnosti će se usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu, pojasnili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policija pozvala na pridržavanje prometnih propisa
U obraćanju javnosti policija je pozvala sve sudionike u prometu na pridržavanje prometnih propisa, uz već redoviti podsjetnik: – Prilagodite vožnju stanju i uvjetima na kolnicima u cilju sigurnoga sudjelovanja u prometu. Svoju najavu pojačane kontrole prometa ovoga vikenda policija je zaključila porukom: – Budite odgovorni sudionici u prometu, čuvajte sebe i druge!

— Pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren je na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, najavili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske p(izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...