Policija u Postirima sankcionirala četiri prekršaja

Bračka prometna policija ovih dana intenzivno nadzire stanje na bračkim prometnicama. Pojačana kontrola sudionika u prometu ljetnih dana nije usmjerena samo na dane vikende, već i radnim danima.

Vrhunac je turističke sezone, više je sudionika u prometu, a osim domaćih vozača, treba pripaziti i na ponašanje gostiju u prometu. No, nisu samo glavne prometnice mjesta na kojima prometna policija nadzire odvijanje prometa.

Policija imala posla i u Postirima
Da ih je moguće naći i u samomu središtu mjesta potvrđuje jučerašnja dojava našem portalu. Policijski službenici tako su zamijećeni u Postirima, i to na kružnom toku u neposrednoj blizini Informativnoga ureda i autobusne stanice. Odmah se proširio glas o tome kako je u središtu mjesta policija te o motivima kontrole prometa. Kako bismo provjerili radi li se o redovitom ili izvanrednom nadzoru prometa, upit smo poslali Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Utvrđena četiri prometna prekršaja
Evo što je o praćenju prometa u mjestu Postira za BRAČ danas priopćila Policijska uprava. — Obavještavamo vas da su predmetnoga dana policijski službenici PP Brač postupali u sklopu svojih redovnih aktivnosti po pitanju prometne problematike u mjestu Postira te su utvrdili i sankcionirali ukupno četiri prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama, odgovorili su za BRAČ danas.

policijski službenici PP Brač (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...