Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Prekršaj koji je bio najteži i najčešći prošloga vikenda

Prometna policija provodila je i protekloga vikenda, od 16. do 18. listopada, pojačani nadzor prometa na bračkim cestama, a što smo najavili početkom vikenda. Nadzor prometa obavljen je i na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Najteži prekršaj bio je nepropisno parkiranje
Ni prošli vikend na bračkim cestama nije prošao bez prometnih prekršaja. — U navedenom razdoblju zabilježeno je ukupno 19 prekršaja. Najteži utvrđeni prekršaj je nepropisno parkiranje, prema članku 12. točka 4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, za koji je propisana kazna od 500 kuna, izvijestili su danas, 19. listopada, za naš portal iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Isti broj prometnih prekršaja i vikend prije
Zanimljivo kako je i vikend prije, od 9. do 11. listopada, zabilježen isti broj prometnih prekršaja s napomenom kako je tada za upravljačem motornog vozila uhvaćena osoba pod utjecajem droge, pa je to bio ujedno i najteži prometni prekršaj na bračkim cestama. Nepropisno parkiranje koje je utvrđeno kao najteži prometni prekršaj bilo je ujedno i najčešći prekršaj, a policija je evidentirala ukupno 7 takvih postupanja vozača.

Zabilježene dvije prometne nesreće
Prema izvješću spitske policije, protekloga vikenda nije ispisan niti jedan prekršajni nalog, ali su zato zabiježene dvije prometne nesreće.

— U navedenom razdoblju zabilježeno je ukupno 19 prekršaja. Najteži utvrđeni prekršaj je nepropisno parkiranje, prema članku 12. točka 4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, za koji je propisana kazna od 500 kuna, izvijestili su danas, 19. listopada, za naš portal iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...