Grad Supetar

PROBLEMI U PLOVIDBI Nakon prekida, isplovio trajekt iz Splita za Supetar; i dalje ne plovi trajekt na liniji Sumartin – Makarska

Olujna bura koja danas, 7. srpnja, puše na Jadranu, mjestimice s orkanskim udarima, stvara poteškoće u prometu. “Jadrolinija” je obavijestila kako su u prekidu određene brodske, trajektne i katamaranske linije na splitskom plovidbenom području.

Nije isplovio trajekt iz Splita u 7.45 sati
Zbog olujne bure jutros je na kratko u prekidu bila i trajektna linija iz Splita za Supetar, tako da nije isplovio trajekt s polaskom u 7.45 sati. Otkazan je bio i polazak u 9.00 sati iz Supetra za Split. Kako javljaju iz “Jadrolinije”, trajekt je u 9.00 sati isplovio iz Splita prema Supetru.

U prekidu trajektna linija Sumartin – Makarska
Od jutarnjih sati u prekidu je trajektna linija Sumartin – Makarska. Od 8.15 sati ne plovi i trajekt na liniji Sućuraj – Drvenik. Ostale linije na splitskom području za sada plove uredno.

Evo što bura radi uz obalu
Naš fotoreporter zabilježio je rano jutros udare bure uz obalu na Braču. Pogledajte kako je to jutros izgledalo. Meteorolozi su najavili smirivanje vremena u drugom dijelu dana. Smirivanjem vremena očekuje se i normalizaciji u pomorskom prometu.

Podjelite:

You may also like...