Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Prometna policija na Braču zatekla vozača u prekršaju; nije propisno vezao dijete

Prometna policija na Braču i dalje intenzivno provodi pojačane aktivnosti u kontroli vozila i vozača na prometnicama, i to posebno vikendima. Prati se, kontrolira se i nadzire odvijanje prometa, a naglašena pozornost usmjerena je na suzbijanje najtežih prometnih prekršaja. Na meti prometne policije su recidivisti, odnosno ponavljači teških prometnih prekršaja, prema kojima policija nema i neće imati milosti.

Samo 1 prometni prekršaj
Ako je suditi prema pristiglim rezultatima, prometna policija na Braču protekloga vikenda, od 17. do 19. siječnja, nije imala puno posla. — Prilikom kontrole prometa i vozila, jedna osoba je zatečena u prekršaju. Radilo se o prekršaju koji se odnosi na nepropisno vezivanje djeteta na sjedalu u vozilu, zbog čega je osobi koja je počinila prekršaj izdano upozorenje, sukladno zakonu, izvijestili su nas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Drugih prometnih prekršaja nije bilo, pa se može zaključiti kako su vozači protekloga vikenda bili uredni na prometnicima.

U produženom vikendu 5 prometnih prekršaja
U kontroli odvijanja prometa u produženom vikendu, od 3. do 6. siječnja, prometna je policija na Braču ipak imala više posla. Tada je utvrđeno 5 prometnih prekršaja koji su sankcionirani, a odnosili su se na prekoračenje brzine i nepoštivanje prometnih znakova.

Nastavljaju se pojačane aktivnosti u prometu
Policija je napomenula da će s aktivnostima u cestovnom prometu nastaviti i dalje. Dodaju da će se pojačane aktivnosti u prometu nastaviti kroz redovite zadaće policijskih službenika, ali i kroz provođenje ciljanih akcija u prometu.

protekloga vikenda, od 17. do 19. siječnja, prometna policija na Braču utvrdila je samo 1 prometni prekršaj. Iz policije su najavili nastavak pojačanih kontrola na prometnicama (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...