PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Prometna policija pojačano nadzire promet

Na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i tijekom ovoga vikenda, obavijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nadzor vozila i vozača usmjeren sprješavanju i sankcioniranju prometnih prekršaja
— Provodit će se pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, poručili su iz Policije.

Aktivnosti usmjerene posebno prema ponavljačima teških prekršaja
Napomenuli su da će se aktivnosti usmjeriti posebno na ponavljače teških prekršaja u prometu.
Iz Policije apeliraju na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa, a vozače da prilagode vožnju stanju i uvjetima na kolnicima.

— Provodit će se pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, poručili su iz Policije (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...