Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

REZULTATI NADZORA Čak 112 prekršaja zbog prebrze vožnje i 30 za vožnju pod utjecajem alkohola

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom protekloga vikenda provedene su pojačane aktivnosti u prometu, izvijestila je danas, 17. kolovoza, splitska policija.

Za prekoračenje brzine 112 prekršaja
Prema izvješću, evidentirano je ukupno 384 prometnih prekršaja od čega izdvajamo 30 za alkohol, 112 za prekoračenje brzine, 48 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 20 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 5 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 8 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo i jedan prekršaj zbog zabrane upravljanja.

Dvije osobe teže, a šest osoba lakše ozlijeđene
Za protekloga vikenda zabilježene su 33 prometne nesreća od kojih 8 s ozlijeđenim osobama, od čega su 2 osobe teže i 6 osoba lakše ozlijeđeno, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom protekloga vikenda provedene su pojačane aktivnosti u prometu, izvijestila je danas, 17. kolovoza, splitska policija te je pri tom evidentirano 384 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...