PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

REZULTATI VIKEND KONTROLE Na Braču u prekršaju uhvaćen vozač koji ima zabranu upravljanja vozilom

Prometna policija Policijske postaje Brač i protekloga vikenda provodila je pojačanu kontrolu prometa na bračkim prometnicama.

U nadzoru na prometnicama pratilo se ponašanje sudionika u prometu, a posebno ponavljača teških prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Ukupno 41 prometni prekršaj na bračkim cestama
Prema priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u vikendu od 4. do 6. rujna na bračkim prometnicama evidentiran je ukupno 41 prometni prekršaj. — Najteži utvrđeni i sankcionirani prekršaj je vožnja pod zabranom upravljanja, prema čl. 289. st. 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, poručili su za BRAČ danas iz splitske policije.

Najčešći prekršaj bio je prekoračenje brzine
Naglasili su kako je najčešći prekršaj na cestama na Braču protekloga vikenda bio prekoračenje brzine. — Ukupno je sankcionirano 14 prekršaja, izvijestili su iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću. Dodali su i kako je najveća novčana kazna izrečena u vikend kontroli prometa iznosila 10.000 kuna, što je potvrda kako se policija ne suspreže primjenjivati oštre sankcije prema počiniteljima teških prometnih prekršaja. Što se tiče prometnih nesreća, vikend je protekao relativno mirno, a zabilježe su tek dvije prometne nezgode.

Na bračkim prometnicama u vikendu od 4. do 6. rujna policija je evidentirala 41 prometni prekršaj, a najčešći prekršaj koji je zabilježen na cestama bio je prekoračenje brzine (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...