PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Sanirani kritični dijelovi prometnice između Pražnica i Pučišća

Oko 240 tona asfalta položeno je jučer i danas, 2. i 3. srpnja, na županijskim i lokalnim cestama općine Pučišća. Danas smo fotoaparatom zabilježili asfaltiranje kritičnih zavoja ispod Pražnica, i to u trenutku kada je iz pravda Pučišća prema Pražnicama naišao autobus tvrtke “Arriva” koji je imao dosta posla kako bi svladao kritični zavoj nadomak Pražnicama. Osim zavoja ispod Pražnica, sanirane su novim slojem asfalta i dvije dionice pučiške obilaznice i ulaz u Pučišća. Čim se otklone smetnje s facebookom objavit ćemo i naše fotografije asfaltiranja na spomenutoj dionici prometnice.

u tijeku sanacije prometnice bio je otežan promet vozilima. Autobus tvrtke "Arriva" jedva je svladao zavoj na kojem su se izvodili radovi (foto: J. Bašić)

u tijeku sanacije prometnice bio je otežan promet vozilima. Autobus tvrtke “Arriva” jedva je svladao zavoj na kojem su se izvodili radovi (foto: J. Bašić)

— Nije bilo planirana sanacija prometnice u ovolikome obimu, ali su u Županijskoj upravi za ceste prihvatili naš zahtjev, a osobito u odnosu na sigurnost prometa u zimskim mjesecima na prvoj dionici ŽC 6193 od Pražnica prema Pučišćima, poručio je pučiški načelnik Marino Kaštelan.

na dijelu prometnice između Pražnica i Pučišća asfaltirano je nekoliko kritičnih zavoja (foto: J. Bašić)

na dijelu prometnice između Pražnica i Pučišća asfaltirano je nekoliko kritičnih zavoja (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...