Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

STIGAO POZIV “Pazite u prometu na sebe i druge”

U cilju sprječavanja prometnih nesreća i njihovih posljedica, kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama, i ovoga vikenda policija će nastaviti s poduzimanjem pojačanih aktivnosti nadzora cestovnoga prometa.

Sankcionirat će se najteži prometni prekršaji
— Pojačane aktivnosti bit će usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebno vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, a činjenjem kojih se događaju prometne nesreće s najtežim posljedicama, istaknuli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

“Recidivisti” pod posebnom pozornošću
Najavili su kako će se aktivnosti također usmjeriti i prema ponavljačima teških prekršaja u prometu, prema tzv. “recidivistima”.
— Sve sudionike u prometu podsjećamo na obvezu poštivanja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, istaknuli su iz splitske policije. — Prilikom sudjelovanja u prometu pazite na sebe i druge, stoji u pozivu sudionicima u prometu.

— Pojačane aktivnosti bit će usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebno vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela, a činjenjem kojih se događaju prometne nesreće s najtežim posljedicama, istaknuli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...