Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

STIGLI REZULTATI Prometna policija protekloga vikenda imala pune ruke posla na prometnicama

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti u prometu, izvijestila je danas, 25. svibnja, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Zabilježeno 75 prekršaja zbog vožnje pod utjecajem alkohola
— Evidentirano je ukupno 647 prekršaja od čega izdvajamo 75 za alkohol, 164 za prekoračenje brzine, 111 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 33 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 8 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 6 zbog zabrane upravljanja i 31 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo, referirala je glasnogovornica Lolić.

U jednoj prometnoj nesreći smrtno stradala osoba
Naglasila je kako je evidentirano 14 prometnih nesreća od kojih je u jednoj smrtno stradala osoba, dok je 5 nesreća s ozlijeđenim osobama, od kojih je jedna osoba teže a šest lakše ozlijeđeno.

— Evidentirano je ukupno 647 prekršaja od čega izdvajamo 75 za alkohol, 164 za prekoračenje brzine, 111 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 33 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 8 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 6 zbog zabrane upravljanja i 31 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo, izvijestila je danas, 25. svibnja, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Antonela Lolić o pojačanom nadzoru prometne policije protekloga vikenda (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...