PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Stiglo bitno pogoršanje vremena; u prekidu katamaranske, brodske i trajekte linije; za Bol neće isploviti katamaran iz Splita, a u prekidu i trajektna linija Sumartin – Makarska

Stiglo je najavljeno pogoršanje vremena, a s njima i poteškoće u pomorskom prometu. Zbog loših vremenskim uvjeta na moru, i jačanja juga, danas, 12. studenoga, u prekidu su i određene katamaranske linije.

U prekidu katamaranska linija iz Splita za Bol
“Jadrolinija” je tako objavila da je u prekidu katamaranska linija iz Splita za Bol koja je trebala isploviti u 16.00 sati. Katamaran je, kako su nas izvijestili iz “Jadrolinije”, jutros isplovio u 6.00 sati iz Jelse, ali odmah za Split, bez pristajanja u Bolu.
Osim te linije u prekidu su i katamaranske linije Korčula – Hvar – Split, Ubli – Vela Luka – Hvar – Split, Vis – Split, kao i brodska Milna – Rogač – Split. Hrvatski autoklub objavio je da je u prekidu i trajektna linija Sumartin – Makarska.

Trajekti na liniji Split – Supetar plove prema plovidbenom redu
Trajektna linija Split – Supetar za sada plovi uredno.

“Jadrolinijin” katamaran danas, 12. studenoga, zbog loših vremenskih uvjeta na moru neće isploviti iz Splita za Bol, najavio je državni brodar “Jadrolinija” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...