Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

STIŽE VAŽNO UPOZORENJE Evo na koje će se razdoblje deaktivirati otočka iskaznica ako vas uhvate da ste je zlouporabili

Agencija za obalni linijski pomorski promet objavila je, a “Jadrolinija” prenijela, važnu informaciju za korisnike otočkih iskaznica za povlašteni prijevoz.

Otočka iskaznica nije prenosiva
Prema obavijesti nadležne Agencije, otočka iskaznica za povlašteni prijevoz putnika izdaje se na ime te je ista neprenosiva. — Povlasticu, odnosno povlaštenu putnu kartu izdanu otočkom iskaznicom za putovanje može koristiti isključivo i jedino korisnik otočke iskaznice, istaknuli su iz Agencije za obalni linijski pomorski promet, dodavši kako je korisnik prilikom ukrcaja dužan na zahtjev djelatnika brodara na uvid dati otočku iskaznicu.

Korisnik je dužan za vrijeme putovanja imati otočku iskaznicu
— Tijekom putovanja korisnik je dužan posjedovati važeću otočku iskaznicu za povlaštenu putnu kartu kojom je ista izdana. Svako korištenje otočke iskaznice za povlašteni prijevoz putnika i vozila, odnosno korištenje povlaštene putne karte koja se ne bude koristila u skladu s prethodno navedenim smatra se zlouporabom, upozorili su iz Agencije.

U slučaju zlouporabe Ministarstvo će deaktivirati iskaznicu
Naglasili kako će zlouporaba otočke iskaznice, a time i prijevozne karte kupnjene na temelju iskaznice biti sankcionirani. — U slučaju utvrđene zlouporabe otočne iskaznice korisniku će se ista rješenjem Ministarstva mora, prometa i infrastrukture deaktivirati na razdoblje od 6 mjeseci, a u slučaju ponovljene zlouporabe i trajno oduzeti prava korisnika na povlašteni prijevoz, poručili su iz Agencije za obalni linijski pomorski promet.

— Povlasticu, odnosno povlaštenu putnu kartu izdanu otočkom iskaznicom za putovanje može koristiti isključivo i jedino korisnik otočke iskaznice, istaknuli su iz Agencije za obalni linijski pomorski promet, dodavši kako je korisnik prilikom ukrcaja dužan na zahtjev djelatnika brodara na uvid dati otočku iskaznicu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...