Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

TREBA SHVATITI OZBILJNO Od ponoći nema vožnje u javnom prijevozu bez zaštitne maske, putniku bez maske neće se dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo

Od ponoći stupila je na snagu odluka o uvođenju obveze nošenja maski u javnom prijevozu koju je u srijedu, 23. lipnja, donio Nacionalni stožer civilne zaštite.

I posada i putnici
Obveza putovanja s maskom odnosi se i na sve linije u obalnom linijskom pomorskom prometu na kojima su i posada i putnici dužni nositi zaštitne maske, objavila je Agencija za obalni linijski pomorski promet. — Putniku koji nema medicinsku masku ili masku za lice pružatelj usluga javnoga prijevoza ne smije dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo, odnosno vozač ne smije započeti vožnju ukoliko se u prijevoznom sredstvu nalaze putnici bez medicinske maske ili maske za lice, istaknuli su iz Agencije.

Medicinske maske ili maske za lice
— Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o načinu organizacije javnoga prometa za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 ovim putem Vas obavještavamo da su od 25. lipnja svi putnici obvezni nositi medicinske maske ili maske za lice, poručili su iz “Jadrolinije”.

Iz državnoga brodara pozivaju na pridržavanje preporuka
Pozvali su putnike na pridržavanje preporuka o sprječavanju širenja epidemije koronavirusa, a koje se, kako ističu, odnose na pranje ruku, držanje udaljenosti od drugih putnika te kupnju putnih karata online ili preko mobilne aplikacije.

— Putniku koji nema medicinsku masku ili masku za lice pružatelj usluga javnoga prijevoza ne smije dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo, odnosno vozač ne smije započeti vožnju ukoliko se u prijevoznom sredstvu nalaze putnici bez medicinske maske ili maske za lice, istaknuli su iz Agencije za obalni linijski pomorski promet (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...