PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Četvrti vikend u kolovozu donio nove gužve u Supetru: za Brač isplovio dodatni trajekt

Četvrti vikend u kolovozu donio je nove gužve u Supetru. Za neke je to završetak odmora na otoku, a neki će se tek danas uputiti prema njemu. Već od ranih sati danas, 24. kolovoza, zabilježen je pojačan promet osobnih vozila u središtu grada, s naglaskom na trajektnu luku.

Brojna osobna vozila već su rano čekala ukrcaj za trajekt, a iz sata u sat se očekuje pojačan promet i dodatne gužve. Kamera Hrvatskoga autokluba svjedoli da je već u 9.25 sati bila formirana kolona vozila koja čekaju na trajekt.

Službe grada Supetra izgleda da su spremne za smjenu gostiju ovoga vikenda. Djelatnicima prometne policije u reguliranju prometa pomoći će i komunalna služba, prometni redari i ostale gradske službe koji će se truditi da i ova smjena gostiju protekne u najboljem mogućem redu.

Za sada se trajektni promet odvija prema plovidbenom redu, uz napomenu da je u 9.00 sati iz Splita isplovio trajekt u dodatnoj liniji prema Supetru. Potvrdila nam je to Jelena Ivulić, voditeljica “Jadrolinijine” splitske agenecije.

kamera Hrvatskoga autokluba svjedoči o koloni vozila u gradu Supetru koja čekaju na ukrcaj za trajekt (izvor: hak.hr)

kamera Hrvatskoga autokluba svjedoči o koloni vozila danas, 24. kolovoza, u gradu Supetru koja čekaju na ukrcaj za trajekt (izvor: hak.hr)

Podjelite:

You may also like...