Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

“Jadrolinija” najavila: trajekt iz Splita za Supetar isplovit će u 18.15 sati; uspostavljena i trajektna linija Sumartin-Makarska

Zbog olujnoga juga otkazane su danas, 17. studenoga, brojne katamaranske i trajektne linije na splitskom području. Prema podacima koje Javlja “Jadrolinija”, za sada je u prekidu 6 pomorskih linija na splitskom području, i to 3 katamaranske i 3 trajektne linije. Trajektna linija iz Splita za Supetar bit će uspostavljena u 18.15 sati, a uspostavljena je i trajektna linija između Makarske i Sumartina.

Trajekt iz Splita za Supetar isplovit će u 18.15 sati
Nakon cjelodnevnoga prekida trajektnih linija između kopna i Brača, prvi trajekt danas za Supetar isplovit će u 18.15 sati. Potvrdila nam je to voditeljica “Jadrolinijine” agenije u Splitu Jelena Ivulić. Ta je trajektna linija u prekidu cijeli dan, kao i linija Makarska – Sumartin. Kako javlja državni brodar “Jadrolinija”, iz Splita za Supetar nije isplovio prvi trajekt s polaskom u 9.00 sati, a to je prema nedjeljnom i blagdanskom plovidbenom redu prva veza iz Splita za Supetar. Voditeljica agencije “Jadrolinija” u Splitu potvrdila nam je da su otkazani i polasci trajekta iz Splita za Supetar u 11.00 sati, zatim u 14.15 sati, kao i trajekt u 16.30 sati. Nedjeljom, valja podsjetiti, iz Splita za Supetar ne isplovljava trajekt u 12.45 sati.

Iz Supetra za Split isplovio samo prvi trajekt
Iz Supetra za Split danas je, za sada, isplovio samo trajekt s polaskom u 7.45 sati, a to je ujedno i prva trajektna linija nedjeljom prema kopnu.

U prekidu katamaran Split – Bol – Jelsa
Još od jučer, 16. studenoga, u prekidu je katamaranska linija Split – Bol – Jelsa.

Jugo će popodne slabjeti, najavljuju meteorolozi
Na Jadranu će, prema najavama meteorologa, jako i olujno jugo popodne slabjeti, i okretati na jugozapadnjak. To znači da bi moglo doći i do normalizacije u pomorskom prometu.

zbog olujnoga juga otkazane su danas, 17. studenoga, brojne katamaranske i trajektne linije na splitskom području. U prekidu su tako trajektne linije Split – Supetar i Makarska – Sumartin, javlja “Jadrolinija” (foto: iz arhive)

 

Podjelite:

You may also like...