Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U travnju prošle godine prevezena samo četiri putnika

Državni brodar “Jadrolinija” izvijestio je o prometu putnika na brzobrodskoj liniji Split – Bol – Jelsa. Katamaranska linija iz Splita za Bol, kao i u povratku iz Bola za Split od iznimne je važnosti za Boljane.

Prema podacima koje je našemu portalu dostavila “Jadrolinija”, u ožujku ove godine na toj liniji prevezen je 2.591 putnik, a u travnju 3.097 putnika.

U travnju prošle godine prevezena 4 putnika
Od državnoga brodara zatražili smo i podatke o broju putnika u ožujku i travnju 2020. godine. — Na brzobrodskoj liniji Split – Bol – Jelsa u ožujku 2020. godine prevezeno je 1.580 putnika, dok su u travnju 2020. godine na toj liniji prevezena 4 putnika.

U travnju najmanji broj izostanaka od 2013. godine
Kako javlja lokalni portal boljani.info, u proteklomu mjesecu katamaran samo jednom nije došao u Bol. — Bilo je to 4. travnja, a razlog je bila bura, pa je katamaran iz Splita krenuo za Stari Grad bez pristajanja u lukama Bol i Jelsa. To je najmanji broj izostanaka u travnju od 2013., od kada vodimo evidenciju nedolazaka katamarana u Bol, objavio je lokalni portal.

Prema podacima koje je portalu BRAČ danas dostavila “Jadrolinija”, u ožujku ove godine na brzobrodskoj liniji Split – Bol – Jelsa prevezen je 2.591 putnik, a u travnju 3.097 putnika (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...