Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Uskoro kreće i druga izvanredna linija prema Supetru; ponovno će isploviti trajekt “Valun”

Danas, 20. srpnja, u 14.15 sati trajekt “Valun” ponovno će iz Splita isploviti prema Supetru na izvanrednoj liniji, obavijestila je naš portal “Jadrolinija”, koja od jutros ima pune ruke posla. Bit će to druga dodatna linija “Jadrolinije” prema našem otoku, nakon izvanredne koja je isplovila nešto prije podne, odnosno točno u 11.15 sati, kada se trajekt “Valun” uputio prema Supetru.

Dodatne linije uvedene su zbog povećanoga broja osobnih vozila u Supetru koja čekaju na ukrcaj za Split. Od prijepodnevnih sati u Supetru vlada gužva, intervenirala je i policija u pokušaju da primiri vozače koji su nestrpljivi. Osobna vozila zauzela su cijelu desnu traku od gradskoga rotora prema trajektnom pristaništu.

Na rotoru se zbog brojnih osobnih vozila stvorio tako zastoj. Kako je u rotoru samo jedna prometna traka, nju su uglavnom zauzela vozila koja planiraju na trajekt, pa je nastao problem s vozilima koja žele nesmetano u grad. Nažalost, strpljenja je potrebno više, a nekim vozačima očito nedostaje i prometne kulture.

prometne su gužve u Supetru učestale, a posebno za turističkih vikenda (foto: iz arhive)

prometne su gužve u Supetru učestale, a posebno za turističkih vikenda (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...