Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vozači na bračkim prometnicama preko vikenda uredni u poštivanju prometnih propisa

Ako je suditi prema izvještajima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, izgleda da su vozači na bračkim prometnicama uredni u poštivanju prometnih propisa, posebno u danima vikendima.

Nema ozbiljnijih kršenja prometnih propisa
U posljednje vrijeme smo na portalu izvještavali o vikend akcijama prometne policije na Braču, o pojačanim aktivnostima u kontroli vozila i vozača. Stječe se dojam da su vozači uglavnom uredni i bez obziljnijih kršenja propisa iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policija provodi redovne aktivnosti u prometu
— Obavještavamo kako su u dane vikenda na području otoka Brača provedene redovne aktivnosti u prometu. Utvrđena su i sankcionirana dva prekršaja, priopćili su iz splitske policije. I pretprošli vikend na našim prometnicama uglavnom je prošao uredno. Policija je u produženom vikendu početkom siječnja evidentirala i nešto veći broj prometnih prekršana na prometnicama.

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske evidentiran 581 prekršaj
Policijska uprava splitsko-dalmatinska gotovo redovito najavljuje i provodi pojačane aktivnosti u prometu tijekom vikenda. Izvijestili su tako da je protekloga vikenda na prometnicama koje kontroliraju evidentirano ukupno 581 prekršaj, od kojih 43 prekršaja koji se odnose na alkohol, 50 prekršaja za prekoračenje brzine, 103 prekršaja za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 16 prekršaja s obzirom na korištenje mobitela u tijeku vožnje, 6 prekršaja zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te 2 slučaja upravljanja vozilom unatoč zabrani.

Protekloga vikenda, od 24. do 26. siječnja, na prometnicama na Braču evidentirana su dva prometna prekršaja u u provedenim redovitim aktivnostima prometne policije (izvor: mup.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...