PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Za blagdanskoga vikenda u padu s motocikla jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede

Protekli blagdanski vikend na bračkim cestama protekao je relativno mirno. Kako je za BRAČ danas izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, u jedinoj prometnoj nesreći koja se dogodila prošloga vikenda na bračkim prometnicama, s motocikla je pao vozač, zadobivši pri tom teške tjelesne ozljede.

U vikendu od 25. do 27. prosinca službenici Policijske postaje Brač u kontroli sudionika u prometu zabilježili su ukupno 11 prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vozač odbio pristupiti liječničkom pregledu te uzimanju krvi i urina
— Najteži prekršaj je iz članka 282. toga Zakona, a odnosi se na odbijanje pristupanja liječničkomu pregledu i uzimanju krvi i urina, pojasnili su iz Policijske uprave, naglasivši kako za navedeni prekršaj novčana kazna iznosi 10.000 kuna. U vikendu koji je iza nas najčešći prometni prekršaj bio je nekorištenje sigurnosnoga pojasa, a policija je evidentirana tri takva prekršaja.

— Najteži prekršaj bio je iz članka 282. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a odnosi se na odbijanje pristupanja liječničkomu pregledu i uzimanju krvi i urina, pojasnili su iz Policijske uprave, naglasivši kako za navedeni prekršaj novčana kazna iznosi 10.000 kuna

Podjelite:

You may also like...