Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Za sljedeći tjedan najavljene male izmjene u plovidbi na liniji Supetar – Split. Doznajte koji je razlog djelomične izmjene plovidbenoga reda

Državni brodar “Jadrolinija” zatražio je djelomičnu izmjenu reda plovidbe na trajektnoj liniji Supetar – Split za sljedeći ponedjeljak i utorak, 27. i 28. travnja, o čemu je Agencija za obalni linijski pomorski promet izdala suglasnost.

Umjesto u 12.30 sati polazak će biti u 13.15 sati
Društvo Crvenoga križa Brač podnijelo je zahtjev “Jadroliniji” da se zbog potreba prijevoza prikupljene krvi u akcijama dobrovoljnoga darivanja omogući izmjena plovidbenoga reda, i to tako da navedenih dana trajekt iz Supetra za Split umjesto u 12.30 sati isplovi s polaskom u 13.15 sati.

Na traženje “Jadrolinije” Agencija za obalni linijski promet izdala suglasnost
Agencija za obalni linijski promet je na traženje “Jadrolinije” izdala suglasnost za djelomičnu izmjenu plovidbenoga reda te će trajekt na toj liniji isploviti prema zamolbi bračkoga Crvenog križa. Agencija je suglasnost dala prema Zakonu o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu.

Državni brodar “Jadrolinija” zatražio je djelomičnu izmjenu reda plovidbe na trajektnoj liniji Supetar – Split za sljedeći ponedjeljak i utorak, 27. i 28. travnja, o čemu je Agencija za obalni linijski pomorski promet izdala suglasnost (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...