Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Započeo prvi turistički vikend u kolovozu: gužve u trajektnim lukama, danas nije bilo dodatnih isplovljavanja prema otoku

Započeo je prvi turistički vikend u kolovozu, ovoga puta i produženi. Razlog je državni praznik u ponedjeljak, 5. kolovoza, kada se slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te će brojni domaći i strani gosti iskoristiti produženi vikend za posjet jadranskoj obali. Mediji javljaju da su kolone i gužve na naplatnim kućicama, posebno iz unutrašnjosti prema moru.

"Jadrolinija" danas, 2. kolovoza, nije uvela dodatna isplovljavanja prema Supetru, a to bi trebalo značiti da se brodski promet odvija uredno (foto: J. Bašić)

“Jadrolinija” danas, 2. kolovoza, nije uvela dodatna isplovljavanja prema Supetru, a to bi trebalo značiti da se brodski promet odvija uredno (foto: J. Bašić)

U Supetru vozila u koloni čekala za ukrcaj na trajekt
Gužve su već danas, 2. kolovoza, zamijećene u trajektnim pristaništima koja imaju veze s našim otokom. Kolone vozila slijevale su se od rotora na ulasku u grad Supetar do trajektnoga pristaništa. Potvrđuje to i kamera Hrvatskoga autokluba iz koje se vidi da je u Supetru veliki broj osobnih vozila koja u koloni čekaju za ukrcaj na trajekt. Opet je bilo malo poteškoća na rotoru, očekivano i nervoze nestrpljivih vozača. Svi bi htjeli odmah do odredišta. Ponekad nedostaje razumijevanja za pojačani promet.

kamera Hrvatskoga autokluba pokazuje na gužvu u Supetru i kolonu vozila koja čekaju za ukrcaj na trajekt (izvor: hak.hr)

kamera Hrvatskoga autokluba pokazuje gužve u Supetru i kolonu vozila koja čekaju za ukrcaj na trajekt (izvor: hak.hr)

“Jadrolinija” nije danas uvela dodatna isplovljavanja prema otoku
Ipak danas nije bilo izvanrednih isplovljavanja iz Splita prema našem otoku. Potvrdio nam je to i državni brodar “Jadrolinija”. Zato s pravom možemo očekivati dodatna isplovljavanja trajekata sutra, 3. kolovoza, kada je i službeno smjena gostiju. Valja napomenuti kako je prošle subote, 27. srpnja, ali i one ranije, 20. srpnja, “Jadrolinija” uključila dodatne dvije linije prema Supetru. Za sada se, dakle, brodski promet odvija uredno.

Podjelite:

You may also like...