PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Brač dobio novoga doktora znanosti: Đani Vladislavić doktorirao na splitskom FESB-u, a područje njegova interesa je razvoj virtualnih mrežnih funkcija

Brač je dobio novoga doktora znanosti. Đani Vladislavić obranio je u srijedu, 22. srpnja, na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje doktorski rad pod nazivom “Model optimizacije virtualnih mrežnih resursa za optimizaciju virtualnih mrežnih funkcija”, a nakon što je Fakultetsko vijeće splitskoga FESB-a prihvatilo pozitivnu ocjenu doktorskoga rada na svojoj sjednici održanoj 8. srpnja.

Značajan znanstveni doprinos
Obranom doktorskoga rada Vladislavić je postigao značajan znanstveni doprinos iz područja tehničke znanosti, znanstveno polje elektrotehnika, grana telekomunikacije i informatike. Mentor novom doktoru znanosti bio je prof. dr. sc. Julije Ožegović sa splitskoga FESB-a, a komentor prof. dr. sc. Darko Huljenić sa zagrebačkoga Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Diplomirao 2007. s izvrsnim uspjehom
Đani Vladislavić rođen je u Splitu 20. prosinca 1983. godine. Osnovnu školu pohađao je u rodnom Sutivanu i Supetru. V. gimnaziju “Vladimir Nazor” završio je u Splitu, gdje zatim upisuje Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, smjer računarstvo. Nakon druge godine dobiva državnu stipendiju za najbolje studente. Studij završava u roku, 2007. godine, diplomiravši s izvrsnim uspjehom.

Radi na razvoju virtualnih mrežnih funkcija iz Ericsson portfelja
U rujnu 2007. godine zapošljava se u tvrtki “Ericsson Nikola Tesla” na mjestu inženjera za razvoj programskih sustava za informacijsko-telekomunikacijske mreže. Do 2013. godine usko se bavi razvojem sistemskih rješenja za signalizacijske protokole u okviru 2G/3G i IMS mreže. Od 2013. godine pa do danas radi na razvoju virtualnih mrežnih funkcija (VNF-ova) iz Ericsson portfelja. Njegovi istraživački interesi uključuju područje virtualnih mreža i obrade paketa u operacijskim sustavima. Objavio je nekoliko radova u zbornicima skupova s međunarodnom recenzijom.

Đani Vladislavić, dipl. ing., obranio je u srijedu, 22. srpnja, na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje doktorski rad iz područja tehničke znanosti i tako postigao akademski stupanj doktora znanosti

Podjelite:

You may also like...