Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Čeka se nalaz testiranja jednoga učenika; cijeli razred poslan u samoizolaciju. Na koronavirus pozitivan jedan zaposlenik školske ustanove

Ovih dana s neizvjesnošću se iščekuju nalazi testiranja na koronavirus, pogotovo učenika i zaposlenika u školskim ustanovama.

Nakon što smo jučer izvijestili da je cijela Osnovna škola Pučišća nakon preporuke lokalnoga stožera civilne zaštite prešla na online nastavu s obzirom na veliki broj kontakata te da je u toj školi dio učenika pokazivao simptome zaraze, a zbog čega su i neki razredni odjeli upućeni u samoizolaciju, BRAČ danas doznao je da su proteklih dana na testiranje upućeni učenici i djelatnici iz još nekoliko škola sa simptomima koji ukazuju na moguću zarazu koronavirusom. Jedna od škola iz koje su testirani učenici, ali i neki radnici, je Srednja škola Brač u Supetru.

Do sada je testirano ukupno četvero učenika
— Epidemiološka situacija u Srednjoj školi Brač u Supetru još uvijek je zadovoljavajuća, a nastava se kao i do sada održava samo u jutarnjoj smjeni, potvrdili su danas, 4. prosinca, za BRAČ danas iz te ustanove, nakon što smo se obratili upitom o epidemiološkom stanju među učenicima i djelatnicima škole. Do sada je, prema podacima koje smo dobili, ukupno četvero učenika testirano na koronavirus, a nalaz jednoga učenika koji ima simptome još uvijek se očekuje.

Cijeli razred preventivno poslan u samoizolaciju
Čim se saznalo za simptome učenika, on je poslan na testiranje, a cijeli razred preventivno u samoizolaciju, a za njih je osigurana online nastava. No, u toj bračkoj školi koronavirus je potvrđen kod jedne zaposlene osobe. Iz škole su rekli kako je pozitivan nalaz toj osobi potvrđen jučer. Među djelatnicima supetarske srednje škole, troje ih je u samoizolaciji.

Iz Srednje škole Brač u Supetru do sada je testirano ukupno četiri učenika, a nalaz jednoga učenika koji ima simptome koji upućuju na moguću zarazu koronavirusom još uvijek se očekuje. Iz Škole su potvrdili i da je jedna zaposlena osoba pozitivna na koronavirus (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...