Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dječji vrtić u Supetru u srijedu nastavlja s radom

Dječji vrtić “Mrvica” u Supetru nastavlja s radom u srijedu, 16. prosinca, objavila je danas, 14. prosinca, gradonačelnica Ivana Marković.

Nakon što je koronavirus ušao u tu ustanovu, prvo su bile zatvorene dvije jasličke skupine, a dvije djelatnice vrtića razvile su simptome koji ukazuju na zarazu koronavirusom.

Dječji vrtić zatvoren od 8. prosinca
Nedugo zatim, zbog povećanoga broja djelatnika te ustanove koji su bili sa simptomima zaraze koronavirusom, donesena je odluka da supetarski Dječji vrtić privremeno prestane s radom, i to od 8. prosinca.

Danas i sutra dezinfekcija svih prostorija
— Prema uputama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i u skladu s mjerama za suzbijanje širenja pandemije uzrokovane virusom Covid 19 Dječji vrtić “Mrvica” dana 14. i 15. prosinca obavlja kompletnu dezinfekciju svih prostorija, površina i igračaka, kao i provjetravanje svih prostorija, priopćila je supetarska gradonačelnica.

Gradonačelnica pozvala na pridržavanje svih propisanih mjera
— Zbog zaštite zdravlja djece, djelatnika i svih koji dolaze u prostore vrtića molimo vas da se pridržavate svih propisanih mjera Hrvatskoga zavoda za avno zdravstvo, poručila je Marković.

Gradonačelnica Ivana Marković u pratnji predsjednice Gradskoga vijeća Danijele Kirigin u obilasku obnovljene zgrade Dječjega vrtića “Mrvica” u Supetru koji je javnosti predstavljen 17. rujna ove godine (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...